Позивају се заинтересовани студенти Електротехничког факултета да се до 17.02. пријаве за учешће у радионици The App Times.  

Удружење студената електротехнике Европе, EESTEC, Локални комитет Бања Лука организује интернационалну Андроид ТВ радионицу под покровитељством компаније Telegroup и Независних новина.

Овогодишња радионица ће трајати 7 дана и биће одржана у просторијама Електротехничког факултета у Бањалуци од 26-31. марта текуће године, у оквиру које ће 10 домаћих и 10 страних студената из Европе под вођством инжењера Telegroup-a реализовати Андроид ТВ апликацију за Независне новине и при томе проћи кроз читав циклус развоја апликације и упознати се са модерним приступима у том пољу. По завршетку радионице учесници добијају овјерене сертификате и корисно знање које ће моћи примијенити у наставку школовања и каријере."

Заинтересовани треба да доставе CV и мотивационо писмо на:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Детаљније информације о радионици се могу пронаћи на: https://eestec.net/events/asw-the-app-times

Предавање др Jacoba Bergslanda, Oslo University Hospital, Norway, на тему "Robots and Nano-techs in Modern Medicine” одржаће се у Бањалуци, 30. јануара 2018. г. са почетком у 19:30, у просторијама Robokids центра, ул. Јеврејска бр. 50.

https://robokids.xyz/robots-nanotechs-in-modern-medicine/

Распоред испита на II циклусу у јануарско-фебруарском испитном року 2017/2018 се налази у прилогу.

Како би се омогућио успјешан завршетак предиспитних активности у текућем семестру извршена је измјена у сатници јануарско-фебруарског испитног рока, и то тако да су испити за предмете из зимског семестра I године постављени у другу седмицу сваког термина, а испити за предмете из љетног семестра I године постављени у прву седмицу сваког термина.
Поред тога, у свим испитиним роковима су урађене мање измјене у сатници испита за предмете IV године.
Нове табеле су доступне на страници Факултета (https://etf.unibl.org/index.php/sr-RS/studiranje/1-ciklus/rapored-1-ciklus).

Продекан за наставу

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2017